Vineri, 15.09.2023, Centrul de Formare Profesională Continuă USARB a organizat seminarul cu genericul 𝗠𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿: 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝘁̦𝗮 𝗨𝗦𝗔𝗥𝗕 pentru reprezentații Direcțiilor de învățământ din nordul țării.
✅Dna Rector, Natalia GAȘIȚOI, dr., conf. univ. a venit cu un mesaj de salut și a subliniat cu claritate faptul că investiția în educație este, de fapt, investiția în viitorul nostru colectiv. Dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a sistemului de învățământ sunt esențiale pentru pregătirea noilor generații de elevi.
✅În cadrul seminarului, Dna Valentina PRIȚCAN, dr., conf. univ., Prorector pentru activitatea științifică și relații internaționale a prezentat practicile de gestionare cu succes a proiectelor variate ale Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, acestea oferind perspective valoroase participanților.
✅Ulterior, Șefa Centrului de formare profesională continuă, Valeria BORȘ a enumerat serviciile oferite de CFPC și prioritățile de dezvoltare strategică a Centrului, urmând o discuție constructivă și eficientă pentru consolidarea relațiilor dintre USARB și Direcțiile de învățământ.
📌Evenimentul a fost găzduit de Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic – Nortek, SMART caffe. Vă mulțumim!
Exprimăm cele mai cordiale mulțumiri reprezentanților Direcțiilor de învățământ care au participat la seminar. Ați adus o valoare imensă discuției și ați contribuit la succesul evenimentului.